Op zoek naar vrijwilligers in Oeganda
Different Africa Connection is op zoek naar vrijwilligers die in Maart & April 2009 werkzaam zijn in Oeganda. Onze stagaire Brit doet een onderzoek naar de behoeftes van vrijwilligers en is daarom zeer geinteresseerd om met jullie een interview te doen. Zij is op dit moment in Oeganda en op zoek naar geschikte kandidaten.
Dus ben jij een vrijwilliger in werkzaam via een organisatie in Oeganda in de maanden Maart en April 2009? Reageer dan snel op [email protected] met je gegevens en wij zorgen ervoor dat Britt contact met jullie opneemt.
Alvast dank voor de medewerking en succes in Oeganda!
Dominique Cordier
Different Africa Connection
06-452 492 76
Wie zijn wij?
Welkom! Different Africa Connection is een bemiddelingsbureau tussen professionele vrijwilligers en lokale ontwikkelingsorganisaties in Oeganda.Onze missie is ervoor te zorgen dat elke vrijwilliger zijn kennis en expertise in het veld kan inzetten.We strevennaar duurzame ontwikkeling voor alle participerende partijen.We bieden vrijwilligerswerk in de volgende categorieën:
- · Management
- ·Educatie
- ·ICT
- ·Kunst & Cultuur
- ·Agrarisch
- ·Gezondheidzorg
Wij staan voor een persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij een(kosteloos) persoonlijk interview houden met iedere vrijwilliger om te achterhalen wat je passie, je motivatie en werkachtergrond is.We brengen om de zes maanden een bezoek aan Oeganda om onze bestaande projecten te bezoeken en eventueel nieuwe aan te trekken.Dat betekent voor jou: duidelijke en up-to-date informatie over het project, de verwachtingen en voorbereiding. Daarnaast informeren wij jou over de culturele verschillen en wat je mag verwachten van onze projectpartners en Different Africa Connection.
Kijk gerust verder op onze website en lees meer over onze werkwijze en de vacatures in Oeganda.
- Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze vrijwilligers
- Wij staan voor heldere informatie voor alle betrokken partijen
- Wijzijn Different Africa Connection